divendres, 6 de maig del 2011

EL BARCO

El dilluns 25 d'abril, va acabar la temporada de EL BARCO, 4.208.000 espectadors van veure el final de la primera temporada (el 23,1% de cuota de pantalla.)
"EL BARCO", capítol 13. - Antena 3 "Esperando un milagro".
En aquest capítol, en Gamboa que estava perdut pel mar dintre una bot salvavides i ja l’havien donat per mort, ha aparegut viu i bé de salut, cosa que fa sospitar el capità.
En Gamboa i la Julia es coneixien abans d’embarcar el vaixell, la doctora Julia va firmar un contracte per col·laborar en el projecte de l’accelerador de partícules que en Gamboa també estava ficat. La doctora vol explicar-li tot el capità però en Gamboa li prohibeix.
L’Ulises i l’Ainhoa segueixen junts, però l’arribada d’en Gamboa complicarà la seva relació.
Els tripulants comencen a rebre missatges, tots reben el mateix missatge de text amb una trucada de socors i unes coordenades, naveguen fins a les coordenades però no veuen res ni ningú. L’Ulises baixa al fons del mar i troba una llauna, cosa que indica que hi ha estat algú fa poc. Finalment, en “Burbuja” aconsegueix contestar la trucada d’uns supervivents, a l’altre banda del telèfon hi ha un tal comandant Hopkins, que demana ajuda desesperadament al capità, només els queden 4 hores de vida.

Si voleu veure més informació sobre aquesta sèrie entreu a: www.antena3.com/series/elbarco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada